• Waterval

De Lantaarnopsteker anno 2018

lantaarnopsteker

 

Ken jij je klassiekers?  Weet jij nog wat een lantaarnopsteker deed, en hoe die, in de versie van 2018, jouw  licht ontsteekt, waardoor jouw leven weer gaat stralen, vanzelf gaat, zonder hobbels en drempels? Je je onbeperkte vermogens (her) ontdekt, in een stralende vitaliteit vanuit een vreugdevolle passie?

Vanmorgen in alle vroegte, doorkliefde ik op sommige plekken het duister, waarin ik geleid werd door het licht van mijn scooter.
Rijdend in dat duister, keek ik in mijn spiegel, en zag door de afstand die al had,de laatste lantaarn zijn lichtbundel op het wegdek stralen, in een soort kegel vorm. Dat bracht me terug naar die gedenkwaardige tocht naar het centrum van de zonsverduistering in Laon, N-Frankrijk, 1999.
Daar was een stop, in een van de kleine dorpjes, waar het enigste lichtpuntje, een oude straatlantaarn was, zo’n booglamp, midden op een plein.
Die losstaande lantaarns gaan in deze tijd, meer en meer verbonden worden, door steeds meer nieuwe lantaarns, aangestoken door de moderne lantaarnopstekers.

En zo’n lantaarnopsteker mag ik zijn, met  de Akasha Kronieken en Bewustzijnhealing als gereedschap.
Om jouw Licht aan te steken, zodat je gaat zien wie jij werkelijk bent, in je essentie, vreugde en blijdschap.
Dan ervaar je je onbeperkte vermogens, en ben je bewust van je stalende vitaliteit vanuit een vreugdevolle passie. 
Zo ontstaat er op de lange duur, een aaneengesloten straatverlichting…….

Liefs, Jaap.

Levenskrachtcoaches® bij jou in de buurt

levenskrachtcoaches

Contact

Jaap Gerssen
Prins Bernhardstraat 27
3421 JD Oudewater

Tel. 06 - 205 80 736
E-mail: jaap.gerssen@allesiseen.nl