• Waterval

De wandeling in het NU

20180916 165934 resized

Die wandeling begon met een bezoekje aan mijn favoriete eetcafé Lumiere. Terrasje, met een bijpassend drankje. De zon schitterde door het bladerendak van de plataan, onder het lezen door knipte ik mijn ogen eventjes toe.
Een bonte verzameling oude 2-takjes en een radio-lawaai papegaai achtig motorfiets, fleurden e.a op.
In een omtrekkende beweging naar huis terug, ineens liep ik de mooie kerk in, de deuren stonden uitnodigend open, een innerlijke rust kwam over me, en deed de rugzak af. Mijn gedachten gingen terug naar de wandelingen met Jeroen, waar we met enige regelmaat een kapelletje tegen kwamen, en die dan voor een welkome onderbreking zorgden, zo dus ook nu.
Waxinelichtjes brandden, en spontaan stak ik er twee aan, een voor mijn pa en een voor Maria.
De foto die ik maakte, heeft het lemniscaat teken over het beeld van Maria. Bijzonder, want de afgelopen dagen ben ik veel met dit symbool in de weer geweest.
Verder, over het schelpenpad, langs de gracht, waarbij ik mij oefende, om elke stap, die duidelijk hoorbaar was, bewust te volgen...
Ik keek ineens achterom, zag het pad wat ik zojuist had gelopen,en realiseerde dat ik dat heel veel doe, en daardoor blijf 'hangen". Vooruit, Jacob.
Met de zon op mijn gezicht ging ik op huis aan. En voelde me fijn. Geaard en dat gaf rust én ruimte. Ongetwijfeld heeft de Bewustzijnshealing® van vanmorgen daar ook aan bijgedragen.
Wil jij ook rust, ruimte én inzicht ervaren?.
Dan is een Bewustzijnshealing® wellicht iets voor jouw.
Wil je een Bewustzijnshealing® leren toepassen op jezelf, kijk dan eens op deze site, voor een datum om de workshop te gaan "doen".
Een fijne week toegewenst.

Levenskrachtcoaches® bij jou in de buurt

levenskrachtcoaches

Contact

Jaap Gerssen
Prins Bernhardstraat 27
3421 JD Oudewater

Tel. 06 - 205 80 736
E-mail: jaap.gerssen@allesiseen.nl