• Waterval

Jaap Gerssen (1954) , levenskrachtcoach®.

 

 Jaap

 

 

 

 

 

 

 

Het liefste waar ik nu mee aan de slag wil is met jou. Waarom? 
Ik ervaar volop de vreugde van wat leven is, zoals ik dat voelde en inzag toen ik bij de Niagara Falls stond .... het donderende geraas van het water laten stromen. Zo kan het ook gaan in jouw leven, geen hobbels en bobbels, stroefheid, nee.... het gaat vanzelf als je innerlijke kompas verbonden is met het plan van je ziel. Dan gaat alles vanzelf, stroomt je leven als het water.

Bewustwording

Mijn uitgangspunt is om jou te ondersteunen met je bewustwording. En daar heeft het Universum, Al wat is, God, welke naam je er ook aan hangt , ons een mooi gereedschap voor aangereikt, de Akasha
Kronieken. Ieder leven is nl. een boek dat gelezen dient te worden. In de Kronieken liggen alle levensboeken van ieder levend wezen.
Je kunt ze raadplegen als je vastloopt, te ontdekken wat speelt er in mijn leven, hoe om te gaan met werk of andere situaties, ook in relaties, familie etc. Ik kan je ondersteunen door de Kronieken te openen.

Mijn grote verlangen manifesteerde zich in mijn Ziel, ik wilde meer als alleen maar bezig zijn met aardse zaken. Was 2x overspannen, had een burnout, scheiding maakte deel uit van mijn leven, het hoorde er allemaal bij.
Mijn glas is nu halfvol, i.p.v. half leeg, en ik heb de Liefde voor mijzelf leren kennen. Het heeft me gebracht tot waar ik nu ben, in grote dankbaarheid. En dat straal ik uit.

Zoals de natuur rondom de Semois in België jaren geleden mijzelf lieten zien als een mooi mens , zo ben jij ook een mens waarvan gehouden wordt. Zodat je op een manier door het leven mag gaan, die aanstekelijk werkt op anderen, en verlangen oproept, als lichtend voorbeeld. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij

Levenskrachtcoaches® bij jou in de buurt

levenskrachtcoaches

Contact

Jaap Gerssen
Prins Bernhardstraat 27
3421 JD Oudewater

Tel. 06 - 205 80 736
E-mail: jaap.gerssen@allesiseen.nl